Στον Σαμαρά τα ρίχνει ο Σόιμπλε


Την απουσία επαρκών δεσμεύσεων από την πλευρά του Α. Σαμαρά επικαλείται τώρα ο Σόιμπλε προκειμένου να δικαιολογήσει την αναβολή του σημερινού Eurogroup. Ο έτερος των υπόχρεων, ο Γ. Παπανδρέου την έστειλε ήδη από χθες και καθάρισε.

Aπό γερμανικής πλευράς έγινε γνωστό ότι τους ανησύχησε το γεγονός ότι ο Α. Σαμαράς στην ομιλία την περασμένη Κυριακή στη Βουλή δύο φορές αναφέρθηκε στην ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου.
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό στην τελευταία κρίσιμη συνεδρίαση των πολιτικών την περασμένη εβδομάδα η Α. Μέρκελ αρνήθηκε να απαντήσει στο τηλεφώνημα που της έκανε ο Λ. Παπαδήμος και τον παρέπεμψε στον Πωλ Τόμσεν της τρόικας.
Τώρα σε ότι αφορά την επιστολή Σαμαρά προς τι τα νάζια από την στιγμή που και την ψήφισε τη νέα δανειακή σύμβαση και έριξε στον Καιάδα ούτε έναν ούτε δύο αλλά είκοσι έναν που κράτησαν σταθερή τη γραμμή των τελευταίων 20 μηνών της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της. Όσο για το φτύσιμο της Μέρκελ αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι της εξουσίας έχουν χάσει κάθε έννοια και μέτρο δύο πολύ σημαντικών λέξεων, της ευθιξίας και της αξιοπρεπείας…

foxblog

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.