ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Γράφει ο violistis k

Όσο παραμένουν οι προδότες στην Κυβέρνηση, όσο η χούντα των δωσίλογων δραστηριοποιείται απέναντι και εναντίον του συντάγματος, όσο οι ρουφιάνοι γερμανοτσολιάδες της Μέρκελ υπογράφουν κάθε εκβιασμό των Γερμανών και του Άξονα, γνωστού ως «τρόϊκα», τόσο λαμβάνει πραγματική υπόσταση η νίκη του λαού στις επερχόμενες εκλογές.

Η ωμή παρέμβαση του Σόϊμπλερ στα εσωτερικά της χώρας μας, για την επαύριον των εκλογών, δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την βεβαιότητα που αντικρούει τα στημένα γκάλοπ, ότι αυτοί οι δύο αρχηπροδότες , Σαμαράς και Παπανδρέου ή Βενιζέλος, και τα κολαούζα τους, δεν θα μπορέσουν σε καμία περίπτωση να σχηματίσουν κυβέρνηση προθύμων.

Μετά την «επανάσταση» συνείδησης των 43 και την σαφή μείωση των δυνάμεων των προδοτικών κομμάτων που συντηρούν αντισυνταγματικά την χούντα Παπαδήμου, η Γερμανία προσπαθεί να βρει τρόπους να μην υποστεί ήττα και απολέσει ένα χρυσωρυχείο όπως η Ελλάδα.

Γιατί, η οικονομική ευρωστία των Γερμανών πατάει πάνω στην υποταγή και την εξαθλίωση των άλλων λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κυνικότατα ο Σόϊπλερ, δήλωσε προ ημερών ότι «ας μην διαμαρτύρονται οι Γερμανοί, γιατί μέχρι σήμερα έχουμε κερδίσει πάρα πολλά από την Ελλάδα και την βοήθεια που της έχουμε δώσει».

Οι Γερμανοί κερδίζουν όχι μόνο από την βοήθεια του χαφιεδιστικό-πολιτικού συστήματος που συγκροτούν το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, το ΛΑΟΣ και τα εξαπτέρυγά τους, αλλά επιπλέον από την μονοπώληση των εισαγωγών στην χώρα μας, την απαγόρευση στην χώρα μας να δανείζεται από άλλες «αγορές», την εφαρμογή όλων των απαιτήσεων και των προϋποθέσεων που την καθιστούν  εξαθλιωμένο προτεκτοράτο .

Υπάρχει λοιπόν κάποιος λόγος αντίθετος των συμφερόντων των Γερμανών για να δείξουν αδιαφορία για το πότε θα γίνουν εκλογές και ποιο κόμμα θα τις κερδίσει, αν αυτό δεν είναι το δικό τους κόμμα. Αν δεν είναι το κόμμα – συνεργάτης των Γερμανών; Το κόμμα κουκουλοφόρος;

Οι Γερμανοί δεν ξεχνούν ποτέ και έχουν εμπειρία των κατοχικών σχέσεων με τον Τσολάκογλου και τους μαυραγορίτες και τους καταδότες  την περίοδο της Κατοχής του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.

Γνωρίζουν όμως και τι θα πει αντίσταση του Ελληνικού Λαού. Ένας, και ίσως ο μοναδικός, λόγος που υποχρέωσε τον Καρατζαφέρη να ανακαλύψει το πρόσχημα αποχώρησης του από το δωσιλογικό κυβερνητικό σχήμα, που μαζί με τους άλλους δύο προδότες πολιτικούς αρχηγούς κατασκεύασε, είναι η Αντίσταση του Ελληνικού Λαού.

Ο Κίνδυνος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, να μονοπωλήσει την αντίσταση του Ελληνικού Λαού και πάλι η Αριστερά. Όχι ο Κουβέλης, αλλά η Αριστερά.

Η Χούντα των συνταγματαρχών επεβλήθη με το πρόσχημα του Κομμουνιστικού κινδύνου.

Ο Καρατζαφέρης την κοπάνησε από το δικό του φασιστικό προδοτικό κυβερνητικό κατασκεύασμα με το πρόσχημα ότι την αντίσταση του Λαού θα την επωφεληθεί η Αριστερά.

Είναι λοιπό αμφίβολο για τους Γερμανούς ότι τα δικά τους παιδιά, οι δικοί τους συνεργάτες, οι κουκουλοφόροι με τις μπλε και πράσινες κουκούλες, όσο και αν τρομοκρατούν των Ελληνικό Λαό, ακόμα και με το «επιχείρημα» της χρεοκοπίας,,  της έλλειψης βενζίνης, των φαρμάκων και των  τροφίμων, είναι αμφίβολο πόσο μπορούν να επηρεάσουν την πλειοψηφία ενός λαού που έμαθε την αυταπάρνηση για την ζωή και την αγάπη για την ελευθερία  και την ανεξαρτησία του.  Μια ελευθερία που ΔΕΝ ζυγίζεται ούτε με χρήμα, ούτε με βενζίνη, ούτε με φάρμακα, ούτε με φτώχεια, ούτε με θάνατο.

Οι Γερμανοί ξέρουν ότι οι θεατρινισμοί της προδοτικής πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, δεν υποβάλλουν τον λαό μας σε υποταγή και σκλαβιά, γιατί ο Ελληνικός λαός δεν είναι προδότης. Δεν είναι πρόθυμος.

Για το λόγο αυτό λοιπόν ξεκίνησαν το νέο αγώνα τους,  να μας υποδείξουν πότε και αν πρέπει να πάμε σε εκλογές, ποιο κόμμα θα πρέπει να ψηφίσουμε, ώστε η Ελλάδα να μην χρεοκοπήσει, να πάρει τα λεφτά, να μείνει στο ευρώ για να μας ξεζουμίζουν, και να σωθεί η Πατρίδα.

Οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για την δική τους πατρίδα, που είναι η δύναμη, το χρήμα και η σκλαβιά των Ελλήνων στα δικά τους συμφέροντα. Αυτήν την Πατρίδα θέλουν και οι δωσίλογοι να σώσουν. Γιατί αυτή η πατρίδα θα τους εξασφαλίσει να είναι Βουλευτές και Πρωθυπουργοί.

Ο ένας καταδότης την κοπάνησε από την  συγκυβέρνηση, ο άλλος  ο αντιμνημονιακός,  υπογράφει φαρδιά πλατιά την πλήρη υποταγή στο Δ’ Ράιχ, αρκεί να γίνει Πρωθυπουργός, ο τρίτος διέγραψε 22 δικούς του για να μπορέσει ο Μπένι- ζέλος, να γίνει το  καινούργιο αφεντικό των πράσινων δωσίλογων, έφτιαξαν και το ανάχωμα Κουβέλη, αλλά μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στο Δ’ Ράιχ, ότι θα παραδώσουν αλυσοδεμένο τον Ελληνικό λαό και την περιουσία του στα συμφέροντά του.  Έτσι οι Γερμαναράδες ζητούν τα κλειδιά και από την αριστερά , επειδή φοβούνται πως στις επερχόμενες εκλογές θα νικήσει ο Λαός και όχι οι λιμοκοντόροι χαφιέδες τους.

Έτσι, τις επόμενες μέρες τόσο από τις «αναλύσεις» και τις «εμπιστευτικές» πληροφορίες των Μέσων Μαζικής Συσκότισης και τρομοκρατίας, όσο και με δηλώσεις, εν χορώ και οργάνων της αφρόκρεμας του Τέταρτου Ράιχ και ολόκληρου του Άξονα, θα ενταθούν οι πιέσεις τρομοκρατίας εναντίον του Λαού για το αν πρέπει να γίνουν εκλογές και αν γίνουν ποιο κόμμα θα πρέπει να ψηφίσουν.

Γνωρίζω ότι στην χώρα μας κατοικούν πολλά χαϊβάνια και φοβισμένοι. Ελπίζω όμως πως η πλειοψηφία δεν είναι ούτε χαϊβάνια, ούτε φοβισμένοι, ούτε προσκυνημένοι, ούτε κουκουλοφόροι συνεργάτες των Γερμανών και των Προδοτών.


agistri-doloma

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.