Στήνουν σιγά σιγά και πάλι τον καταυλισμό τους


Στο δάσος Ηγουμενίτσας φτιάχνουν πρόχειρους οικισμούς οι λαθρομετανάστες

Στο δάσος της Ηγουμενίτσας και πάνω από την περιοχή που είχε καεί το καλοκαίρι αρχίζουν σταδιακά να ξεφυτρώνουν και πάλι πρόχειρα καταλύματα που φτιάχνουν οι λαθρομετανάστες. Η προσπάθεια της Αστυνομίας είναι συνεχής και αδιάκοπη, όμως η προσπάθεια αυτή δεν αρκεί για την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού και οξυμένου προβλήματος, γράφει το epiruspost.gr.

Έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες από την στιγμή που χρειάστηκε επιχείρηση σκούπα από την Αστυνομία, με τεράστιους κινδύνους για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα των λαθρομεταναστών στην περιοχή του λιμανιού.

Δυστυχώς η ιστορία φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται. Η Αστυνομία επιχειρεί σε καθημερινή βάση. Τόσο με συνεχή μπλόκα επί της Εγνατίας Οδού ώστε να μπλοκάρει τα οχήματα που μεταφέρουν λαθρομετανάστες όσο και με συντονισμένες επιχειρήσεις στο δασύλλιο της Ηγουμενίτσας.

Εκεί βέβαια οι επιχειρήσεις διεξάγονται δύσκολα καθώς οι λαθρομετανάστες συνήθως καταφέρνουν και βρίσκουν καταφύγιο στο δάσος.

newsbeast.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Στήνουν σιγά σιγά και πάλι τον καταυλισμό τους

  1. Ὁ/ἡ ΕΛΕΝΗ γράφει:

    Δεν πρέπει να επαναπαυθεί κανείς. Να μην επιτρέψουν ούτε μία στιγμή να γίνει μόνιμη η κατάσταση διότι μετά θα επικαλεστούν τη “χρήση γης”.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.