ΔΙΣ ΕΙΣ… ΘΑΝΑΤΟΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ)


ImageΟ τρόμος και ο πανικός που έχει κυριεύσει τους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου. Ακόμη και σήμερα που το κόμμα τους βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πριν τη διάλυση, αντί να φροντίσουν να εξηγήσουν στο λαό, στον κόσμο τους γιατί φτάσαμε εδώ ως χώρα αλλά και ως κόμμα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τρομοκρατούν τον κόσμο και να τον φτάνουν σε σημείο να βγει στο δρόμο ουρλιάζοντας ή ακόμη και να βάλει ένα περίστροφο στο κρόταφο και να αυτοκτονήσει. Έτσι ακριβώς ένιωσα εγώ…

Ένιωσα να πνίγομαι, να θέλω καθαρό αέρα, έπαθα κρίση πανικού και βγαίνοντας από την αίθουσα βούρκωσα, για την άμοιρη τύχη του παιδιού μου, της οικογένειας μου, της πατρίδας μου!

Και όλα αυτά βέβαια δεν τα είπε ένας τάχα μου υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που κάποιος του έδωσε το χρίσμα, αλλά ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος, ένας πρώην υπουργός ο Αντρέας Λοβέρδος.

Και όταν διαπιστώνεις ότι, ένας από τους ανθρώπους που κυβέρνησαν τη χώρα, σου λέει  μνημόνιο ή θάνατος, Μέρκελ ή διάλυση και το χειρότερο σε απειλεί με… ένα εκατ. εξαθλιωμένους αλλοδαπούς με καλάζνικοφ καταλαβαίνεις ότι ή τα δεν υπάρχει σωτηρία ή ότι δεν υπάρχει σωτηρία!

Ο ένας από τους κύριους υπεύθυνους της κατάντιας της χώρας αντί να σκύψει το κεφάλι και να πει ότι τα κάναμε σκατά.  Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς, τους ασφαλισμένους, τους άρρωστους τολμά να μιλάει για 1,5 εκατ. δανεικά ευρώ που δεν μπήκαν στο ταμείο της χώρας την 7η Μαϊου. Και καταλογίζει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί λέει δεν συναίνεσε σε κυβέρνηση ευρείας αποδοχής.

Δεν μίλησε όμως για τα 300 δισ. χρέος που «έπνιξε» την Ελλάδα μέχρι την 6η Μαϊου, δεν μίλησε για τις κυβερνήσεις που έφτασαν στο χάλι αυτό την Ελλάδα. Αλλά βέβαια αυτά δεν είναι του παρόντος, προς το παρόν πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα. Το «παρόν» των ευθυνών ίσως να μην έρθει ποτέ! Το διέγραψαν ο Λοβέρδος και οι όμοιοι του υπουργοί του χάους, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!

Ο λαός κ. Λοβέρδο σας έχει καταδικάσει δις εις θάνατον! Πολιτικό θάνατο, εννοώ! Η πρώτη εκτέλεση έγινε στις 6 Μαϊου. Η δεύτερη και τελειωτική μαζί σας θα είναι στις 17 Ιουνίου!  

svou69ra

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.