Δεν προσήλθε στην σύσκεψη ο Λοβέρδος αρνήθηκε η Άννα


Η σύνθεση της σύσκεψης που έλαβε χώρα σήμερα στην Ιπποκράτους  οδηγεί αρκετούς να πιστεύουν ότι τα στελέχη αυτά θα απαρτίσουν τελικά και την Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, οι ανακοινώσεις για την οποία αναβλήθηκαν για αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος προσκάλεσε στην σύσκεψη και τον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος δεν προσήλθε, ενώ έκανε και πρόταση στην Άννα Διαμαντοπούλου (η οποία απουσιάζει στις Βρυξέλλες) να μετάσχει στο κορυφαίο όργανο και εισέπραξε μια κατ’ αρχήν άρνηση.

Στην δίωρη περίπου σύσκεψη στην Ιπποκράτους, εκτός του κ. Βενιζέλου μετείχαν η εκπρόσωπος Τύπου Φώφη Γεννηματά, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Μιχάλης Χρυσοχοίδης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι υπεύθυνοι Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και Πάρις Κουκουλόπουλος, οι βουλευτές Θάνος Μωραίτης, Κώστας Σκανδαλίδης, Μίμης Ανδρουλάκης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και οι Νίκος Ανδρουλάκης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Τόνια Αντωνίου και οι συνεργάτες του Γιάννης Δατσέρης, Άντα Κιούρκα και Ηλίας Βεργίτσης.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.