Έρχεται στην Κύπρο ο Βλαντιμίρ Πούτιν


Ο Ρώσος πρόεδρος έρχεται στην Κύπρο για να συζητηθούν οι όροι του δανείου στo κράτος – Οι πρόεδροι της Κύπρου και της Ρωσίας, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία στην διάρκεια της οποίας ο Ρώσος πρόεδρος αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί την Κύπρο.Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στην τηλεφωνική επικοινωνία οι Χριστόφιας και Πούτιν συζήτησαν οι όροι της περαιτέρω οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Ο πρόεδρος Χριστόφιας απηύθυνε παράλληλα ευχαριστίες για το δάνειο ύψους 2,5 δισ. ευρώ το οποίο έχει ήδη δοθεί από την Ρωσική Ομοσπονδία στην Κύπρο.

Ο Ρώσος πρόεδρος, προστίθεται στην ανακοίνωση, ανέφερε ότι η στάση της Ρωσίας στο Κυπριακό αποτελεί θέση αρχής, ενώ εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα να υπάρξει σύντομα συμφωνημένη λύση προς το συμφέρον και των δύο κοινοτήτων, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, εντός του πλαισίου που καθορίζει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στην παγκόσμια οικονομική κρίση και ειδικότερα στην κρίση στην Ευρωζώνη.

ant1iwo

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.