Τραγωδία του κ….υ


Τραγωδία του κώλου

Διεθνής περίγελος για πολλοστή φορά στην καριέρα του, έγινε ο Αντώνης ο Σαμαράς. Σε μια press conference, που αν ποτέ ορθοποδήσει η Ελλάδα, θα την παρακολουθούμε για να γελάμε, ο πρωθυπουργός της χώρας, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Τον κακό ηθοποιό.

Με ύφος ελαφρύ λυπημένο, αλλά και αποφασιστικό, όπως ταιριάζει σε μια τραγωδία, ο Αντώνης βγήκε στη σκηνή λέγοντας πως οι Έλληνες, είναι ένας λαός περήφανος, με μια σαφή διάθεση ειρωνείας, αλλά και αυτοσαρκασμού. Η κύρια πλοκή, βρήκε τον Αντώνη να μιλά για το αγαπημένο του θέμα, δηλαδή την ανάπτυξη, χωρίς να διευκρινίζει φυσικά, αν αναφέρεται στην ανάπτυξη των πολυεθνικών, την ανάπτυξη της τραπεζικής ισχύος στην Ελλάδα ή την ανάπτυξη της μπουρδολογίας στην οποία έχει διδακτορικό. Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να “ελευθερώσει” τους θεατές, καθησυχάζοντας τους και κάνοντας χιούμορ: “Θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν πιστεύω να σκέφτεται κανείς, ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε μια μέρα” είπε γελώντας. Ήταν ο μοναδικός που γέλασε, αλλά οκ σε τραγωδία είμαστε.

Αντώνη, αν δει κάποιος το ίδιο ακριβώς έργο 10 φορές, το πιθανότερο είναι να το βαρεθεί. Το σημαντικότερο μέρος μιας τραγωδίας είναι το φινάλε. 3 χρόνια τώρα μάθαμε όλες τις ατάκες σας, ξέρουμε εκ των προτέρων τις εκφράσεις και τη γλώσσα του σώματος που θα χρησιμοποιήσετε, γνωρίζουμε πότε ένας χαρακτήρας ψεύδεται και δυστυχώς γνωρίζουμε και την κατάληξη του έργου.

Δεν συντρέχει συνεπώς ουδείς λόγος να βγαίνεις να μιλάς σε συνεντεύξεις τύπου και κανάλια συνεργασίας. Κάτσε σπίτι σου και παίξε playstation. Για τους Έλληνες μιλάμε, κάνοντας αυτός, ο χοντρός σε λίγο θα πάρει μετάλλιο ανδρείας.

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Blogs. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.