Οι ονειρώξεις του ναζιστικού αριστερισμού.


Το φίδι έχει εκκολαφθεί προ πολλού στην Ευρώπη. Τα γραφικά φιλογερμανικά ραμολί και κάποιοι ξυρισμένοι πιτσιρικάδες ήταν απλά το προπέτασμα καπνού για να κρυφτεί η πραγματική απειλή που γιγαντώθηκε με το άφθονο χρήμα των αμετανόητων ελιτιστών γερμανών, των τούρκων ρατσιστών και των πετρελαϊκών υπερδυνάμεων που θα αναλύσω σε άλλο άρθρο.

Το αντισημιτικό παραλήρημα του βουλευτή κυρίου Κουράκη δεν ήταν κάτι τυχαίο. Ο ναζισμός έχει φορέσει προ πολλού την ακριβοπληρωμένη προβιά της αριστερίστικης “προόδου”. Λογικό αφού ο ιδρυτής του παρουσιαζόταν ως προοδευτικός σοσιαλιστής. Οι φορείς του βρίσκονται παντού. Σε μεγάλες εφημερίδες, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς εκτοξεύοντας έξυπνα το δηλητήριο τους. Τελευταίο χτύπημα η δήθεν παραδοχή πως ο πρωθυπουργός Νetanyahu θεωρεί συμπτωματική την ρήξη με την Τουρκία, από δήμοσιογράφο που φορά αυτή την προβιά. Αλλά και το σενάριο πως ο πρωθυπουργός Νetanyahu απαξίωσε δήθεν τον Έλληνα ομόλογο του Γιώργο Παπανδρέου κατά την συνάντηση τους πριν από δύο χρόνια στην Μόσχα. Όλα αυτά με υποστήριξη σε εγκληματικές οργανώσεις που δηλώνουν ξεκάθαρα το όραμα τους για νέο ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού βαζοντας την μάσκα της “ευαισθησίας” για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αλήθεια πως τολμούν να μιλούν για “ευαισθησία” οι σφαγεις των Αρμενίων, των Ελλήνων, των Κούρδων, των Ασσυρίων που έγιναν με την επιστασία της ίδιας Ελίτ που έκανε το ολοκαύτωμα;

Δυστυχώς θα διαψεύσω τις ονειρώξεις τους με δύο απλές αλήθειες.

Nazi islam

Η πρώτη αλήθεια είναι ότι οι Ισραηλινοί δεν θεωρούν “πρόσκαιρη” την διαμάχη τους με την Τουρκία. Σας μεταφέρω αυτολεξί την δήλωση υψηλόβαθμου στρατιωτικού: “Στην Τουρκία θα επιστρέψουμε μόνον όταν θα έχει γίνει θάλασσα”. Ο συγκεκριμένος στρατιωτικός δυστυχώς συμμετείχε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του τουρκικού στρατού όταν το Ισραήλ έψαχνε απεγνωσμένα έναν σύμμαχο στην περιοχή.

Η δεύτερη και σημαντικότερη αλήθεια αφορά την συνάντηση του πρωθυπουργού Νetanyahu με τον Γιώργο Παπανδρέου στην Μόσχα. Την συνάντηση την επεδίωξε ο ίδιος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, για να ενημερώσει τον Έλληνα ομόλογο του ότι η Τουρκία ήταν στην τελική ευθεία για την απόκτηση πυρηνικών όπλων σε συνεργασία με το Ιράν και με στήριξη από την Βραζιλία. Αυτά περί ταβέρνας και τυχαίας συνάντησης είναι τουλάχιστον κωμικά. Εάν ο πρωθυπουργός Νetanyahu απαξίωσε έπειτα τον Έλληνα ομόλογο του λόγω της αδιαφορίας του για αυτή την σοβαρότατη πληροφορία αυτό μόνο μεμπτό δεν είναι. Όπως τον απαξίωσε και όλος ο πλανήτης, εκτός από τον ομοϊδεάτη του αντισημίτη δημοσιογράφο.

Ε. Σαμουήλ

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.