Μετά θα «χαλαρώσουν» με ουζάκι ή ουισκάκι;


Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Το γράφω το σημερινό μου σύντομο σχόλιο «πιπεράτα» και με εμφανή μια δόση καλοπροαίρετης αλλά σίγουρα ειρωνικής διάθεσης αλλά δεν θέλω να με παρεξηγήσουν οι 3 συνεργαζόμενοι «Πρωθυπουργοί» μας στην δεύτερη κατά σειρά Συγκυβέρνηση της Ελλάδας της τρόικα.

Διαβάσαμε τα τελευταία 24-ωρα για «κόντρες», για «το γάντι» που πέταξε ο κ Βενιζέλος στον κ Σαμαρά αναφορικά με «ψευδείς υποσχέσεις» που δόθηκαν στην ιστορική πλέον τριλογία τύπου Ζάππειο ! και Ζάππειο 2 κοκ για να κερδίσει η «Νέα» Νέα Δημοκρατία τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Διαβάσαμε ότι ο κ Κουβέλης και στελέχη του που κατέχουν θώκους εξουσίας δεν δέχονται απολύσεις στο Δημόσιο, δεν δέχονται αυξήσεις ορίων ηλικίας (όπως και στελέχη του ΠΑΣΟΚ), τα έχουν πάρει με διαγραφές και με «προγραφές» στελέχη της ΔΑΚΕ, διαβάσαμε, διαβάσαμε…

Και τώρα σε εξέλιξη η «κρίσιμη» (ίσως και «δραματική») συνάντηση των 3 Αρχηγών που μας Κυβερνούν στο Μέγαρο Μαξίμου!

Και θα περίμενε κανείς, θα περιμένουμε ΟΛΟΙ, τελικά να συγκρουστούν οι κκ Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης και αποχωρώντας από τη σημερινή μεσημβρινή συνάντηση στου Μαξίμου να…πέσει η Κυβέρνηση!

Σίγουρα κάποιος θα μου πει «ξυπνήστε κ Πιπερόπουλε, ξύπνα δάσκαλέ μας, δεν ΙΣΧΥΕΙ το όνειρο που βλέπεις καθότι είναι όνειρο θερινής νυκτός και είμαστε ήδη στο Σεπτέμβρη και αρχίζει το δύσκολο Φθινόπωρο ενός ακόμη πιο δύσκολου χειμώνα…»

ΟΚ, να ξυπνήσω λοιπόν, και να διαπιστώσω ότι αφού οι 3 Αρχηγοί των 3 Κομμάτων που μας Κυβερνούν διαπληκτίστηκαν και αντιστάθηκαν στη συνέχεια, «για το καλό μας» θα συμφωνήσουν στα «μέτρα» των 11,5 δις. Ευρώ, και έτσι αφού θα «μας σώσουν» για μια ακόμη φορά (όπως γίνεται από τον Μάη του 2010 μέχρι σήμερα) στη συνέχεια θα αποχωρήσουν από το Μέγαρο Μαξίμου…

Και ρωτώ «αφελώς», απόγευμα Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου 2012, οι τρεις που μας Κυβερνούν θα «χαλαρώσουν» με ουζάκι ή ουισκάκι;

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.