Έκθετος ο Παναγιώταρος! Τον διαψεύδει το ΒΒC


ilias panagiotarosMετά το “μάζεμα” των δηλώσεών του που έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ότι δηλαδή είχε κάνει λόγο για εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα, το BBC έδωσε αφοπλιστική απάντηση. Το «Βήμα» επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο του βρετανικού καναλιού Πολ Μέισον, ο οποίος διαψεύδει τα λεγόμενα του Παναγιώταρου για παράφραση των δηλώσεών του ενώ τονίζει ότι το κανάλι είναι διατεθειμένο να δημοσιέυσειολόκληρη τη συνέντευξη χωρίς μοντάζ.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «Οι κατηγορίες του κ. Παναγιώταρου ότι το BBC παράφρασε τα λεγόμενά του είναι εντελώς αβάσιμες. Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έχουν ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του καναλιού αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν ευσταθούν».

Μάλιστα ο Μέισον εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε πολύ ξεκάθαρα τον Παναγιώταρο αν είναι σίγουρος ότι θέλει να αναφερθεί στον εμφύλιο πόλεμο, τα σημάδια του οποίου είναι ακόμα νωπά στην Ελλάδα.

Ωστόσο, φαίνεται οτι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν πτοήθηκε και ιδιαίτερα από την ευαισθησία του βρετανού δημοσιογράφου και έκανε ακάθεκτος τις επίμαχες δηλώσεις

Στην ερώτηση γιατί επέλεξαν τον Παναγιώταρο για την συνέντευξη, ο Μέισον ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν δική τους επιλογή ο συγκεκριμένος βουλευτής: «στείλαμε αίτημα προς τη Χρυσή Αυγή για μία συνέντευξη και από τα κεντρικά του κόμματος μας παρέπεμψαν στον κ. Παναγώταρο».

Ο Μέισον τόνισε επίσης ότι το BBC προτίθεται να ανεβάσει στην ιστοσελίδα ολόκληρη τη συνέντευξη χωρίς μοντάζ προκειμένου να δουν όλοι ότι οι κατηγορίες για «παράφραση» των λεγομένων του, που εξαπέλυσε χθες ο Παναγιώταρος, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

spirospero.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.