Τα λένε πλέον και μόνοι τους! “Υπήρξε στη μεταπολίτευση μία περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης” λέει ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ!!!! Σύντροφοι τα κάνατε σαλάτα…


“Υπήρξε στη μεταπολίτευση μία περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης”, δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Δατσέρης, στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ. “Από αυτούς που ήταν συστημικά στοιχεία της μεταπολίτευσης, υπουργοί με μεγάλη ισχύ, γνωρίζετε εσείς ανά δύο μεταξύ τους να συμφωνούν; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω, που παρακολουθώ και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974.

Δεν μπορώ να διακρίνω από τους οκτώ-δέκα, οι οποίοι επικοινωνιακά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα, ανά δύο να μπορούν να συμφωνήσουν. ΄Αλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!”, προσέθεσε ο κ. Δατσέρης επικρίνοντας τα στελέχη που διαφωνούν. Σε ό,τι αφορά την επιστολή Λοβέρδου είπε ότι “θεσμικά τού απάντησε ο αρμόδιος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δεν έγινε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα σχόλια περί ειρωνείας δεν είναι στην πρόθεση κανενός στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως δεν είναι στην ευπρέπεια του κ. Μανιάτη”. Σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Μίμη Ανδρουλάκη, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο ανακοινώθηκε και είπε χαρακτηριστικά: “Έγινε απόλυτα σεβαστή η πρόθεση του κ. Ανδρουλάκη, παρόλο που σε κάποιο βαθμό ήταν άκομψα αιφνιδιαστική. Διότι αν το έλεγε στον κ. Βενιζέλο προτού το πει στον ραδιοφωνικό αέρα, την ίδια φιλική, ανθρώπινη και συντροφική αντιμετώπιση θα είχε”.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.