Αγόρασαν μηχάνημα για τη μία κλινική και το εγκατέστησαν σε…άλλη


…το οποίο είχε ζητήσει η Παιδοχειρουργική Κλινική για να μπορέσει να κάνει συγκεκριμένες εξετάσεις σε παιδιά που αντιμετωπίζουν πολύ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα και τελικά πήγε στην ουρολογική και…ξεχάστηκε!

Το μπάχαλο που περιγράφηκε πρόσφατα στο πόρισμα για την Παιδοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ με αφορμή το θάνατο του 11μηνου βρέφους φαίνεται πως δεν έχει πάτο. Η δυσλειτουργία, οι εγωισμοί και τα συμφέροντα που φτάνουν ως τις πανεπιστημιακές βαθμίδες επηρεάζουν βαθύτατα μια κλινική που μέχρι πρόσφατα είχε τη φήμη μιας άψογης νοσηλευτικής μονάδας.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αρρυθμίας , όπως αποκαλύπτει σήμερα το  CRETALIVE, υπήρξε και με την αγορά ενός ακριβού μηχανήματος Ουροδυναμικού ελέγχου το οποίο είχε ζητήσει η Παιδοχειρουργική Κλινική για να μπορέσει να κάνει συγκεκριμένες εξετάσεις σε παιδιά που αντιμετωπίζουν πολύ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα. Μετά από αλλεπάλληλες συνεννοήσεις τελικά η διοίκηση αποφάσισε να διαθέσει το ποσό-που πλήρωσαν βέβαια οι Έλληνες φορολογούμενοι και όχι κάποιοι μεγαλογιατροί- και το μηχάνημα αγοράστηκε.

Ω του θαύματος όμως ξαφνικά η διοίκηση στις 19 Ιουνίου εξέδωσε απόφαση βάσει της οποίας το μηχάνημα δεν θα πήγαινε στην κλινική που το ζήτησε, αλλά στην Ουρολογική κλινική η οποία πάντως δεν είχε υποβάλει τέτοιο αίτημα. Για κάποιο λόγο που ουδείς κατάλαβε η συγκεκριμένη κλινική είχε ζητήσει να έχει τον έλεγχο. Αλλά αυτό θα ήταν το λιγότερο εάν το μηχάνημα εχρησιμοποιείτο και γινόταν εξετάσεις στα παιδιά! Κάτι που δεν έγινε, ενώ την ίδια ώρα κάποια στελέχη της Ουρολογικής Κλινικής πρότειναν, λέει, να επιστραφεί και να αγοράσουν…εργαλεία δικά τους! Γεγονός που θα σημάνει βέβαια τεράστια απώλεια χρημάτων για το Δημόσιο…ενα βρισκόταν προμηθευτής που θα έπαιρνε το μηχάνημα πίσω…

cretalive

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.