Διάλογοι ΣΟΚ: Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών διατάζουν αστυνομικούς (βίντεο)


Σοκ προκαλούν οι διάλογοι μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών και αστυνομικών που υπάρχουν στην δικογραφία για το κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών. Έμποροι ναρκωτικών διατάζουν τους αστυνομικούς υπαγορεύοντάς τους τι θα γράψουν στις δικογραφίες, διευθυντής τμήματος δίωξης ναρκωτικών ζητάει από έμπορο ναρκωτικών να του δώσει πληροφορίες για κανένα φορτίο προκειμένου να φανεί ότι κάνει η υπηρεσία του έργο και άλλα πολλά που είναι για γέλια αλλά κυρίως και για κλάματα αν αναλογιστεί κανείς τα χιλιάδες νέα παιδιά που βρίσκονται ζωντανά – νεκρά μέσα στον εφιάλτη της εξάρτησης. 

Προφυλακιστέοι 8 από τους συλληφθέντες του κυκλώματος ναρκωτικών 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 8 από τους 13 συλληφθέντες που οδηγήθηκαν την Τετάρτη στην ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και κατηγορούνται για συμμετοχή στο πολυπλόκαμο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, στο όποιο εμπλέκονται και αστυνομικοί. Οι άλλοι 5 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Για την υπόθεση έχουν ήδη απολογηθεί δύο άτομα -ένας άνδρας και μία γυναίκα- που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνέργεια. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος που έχουν συλληφθεί.

eglimatikotita.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.