Ο Παπανδρέου εξαφάνισε τα εισοδήματα, ο Σαμαράς θα εξαφανίσει τις περιουσίες μας


Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα. Μέχρι στιγμής εξανεμίστηκε μόνο η ρευστότητα στη χώρα εξ αιτίας της αδυναμίας δανεισμού από τους ιδιώτες χρηματοπαραγωγούς (τραπεζίτες). Και τούτο γιατί η χώρα δεν είχε, ούτε φρόντισε ποτέ το σάπιο πολιτικό σύστημα να έχει, αυτοδύναμη παραγωγική μηχανή ώστε να αντέξει. Το μεταπολιτευτικό κρατικοδίαιτο πολιτικό σύστημα με τις μπλέ, πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις του, φρόντισε να αναπτύξει μια άρχουσα οικονομική τάξη κρατικοδίαιτων παρασίτων που πλούτιζε με δανεικά, τα οποία καλούμαστε να πληρώσουμε τώρα εμείς, αντί να ανοίξει την οικονομία στην ελληνική κοινωνία και στο επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων.

Αρχικά λοιπόν ήρθε λοιπόν ο κ. Παπανδρέου, όπως τον καταγγέλλει ο ίδιος ο υπουργός του και έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, στέλνοντας το μήνυμα παντού ότι η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να δανείζεται άλλο. Στη συνέχεια το ΔΝΤ με εσκεμμένα «γιατροσόφια», τα οποία ονόμασε «εσωτερική υποτίμηση», επέφερε πλήρη ασφυξία ρευστότητας στη χώρα. Ταυτόχρονα η παρανοϊκή φορολόγηση μας οδηγεί όλους, ολόκληρη την κοινωνία, στο να γίνουμε οφειλέτες αυτού του ίδιου και απαράλλαχτου κράτους, το οποίο εξακολουθούν να το διοικούν το ίδιο πολιτικό σύστημα (τίποτα δεν άλλαξε) και οι κρατικοδίαιτοι προστάτες του που συνυπέγραψαν τα μνημόνια και μας έδεσαν χειροπόδαρα, παραβιάζοντας Σύνταγμα και νόμους.

Όπως είναι φυσικό, το επόμενο στάδιο θα είναι η εκποίηση για πενταροδεκάρες τόσο της δημόσιας όσο και των ιδιωτικών μας περιουσιών, κι αυτό όχι για να ζήσουμε, αλλά για να πληρώσουμε τους εξοντωτικούς φόρους για να διατηρηθεί το πολιτικό σύστημα και να εξοφλούμε τους δανειστές προστάτες του, όσο το χρέος παραμένει βιώσιμο. Αυτό το έργο, όπως δείχνουν τα πράγματα, ανέλαβε να το διεκπεραιώσει ο κ. Σαμαράς.

Είναι ακόμα καιρός, πριν μας πετάξουν από τα σπίτια μας στους δρόμους, να αντιδράσουμε. Η ρευστότητα αποκαθίσταται εύκολα, ακόμα και αν απαιτηθεί να τυπώσουμε δικό μας χρήμα. Όμως αν χάσουμε τις περιουσίες μας, αυτές δεν θα μπορέσουμε να τις ξαναποκτήσουμε ποτέ όσο ζούμε. Μαζί με τις περιουσίες μας θα χάσουμε και κάθε ελευθερία και αξιοπρέπειά μας.

Ζητάμε άμεσα δημοψήφισμα για Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα, ώστε να περάσει ο έλεγχος της κατάστασης στο λαό και όχι στα διάφορα χρηματοδοτούμενα ινστιτούτα.

Αυτή είναι η μόνη εναλλακτική λύση σωτηρίας.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο Παπανδρέου εξαφάνισε τα εισοδήματα, ο Σαμαράς θα εξαφανίσει τις περιουσίες μας

  1. Ὁ/ἡ oxtapus γράφει:

    Reblogged this on Oxtapus *beta and commented:
    Προσθέστε ἐδῶ τὴν δική σας ἄποψη… (προαιρετικό)

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.