Θα καταθέσουν όλοι οι υπάλληλοι του Γ. Παπακωνσταντίνου! Είχε 28 (!) για να καταστρέψει τη χώρα;


LISTA3_463_355Το κατώφλι της επιτροπής της Βουλής θα περάσει… σύσσωμο το γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών και μάλιστα με διαδικασίες εξπρές. Στόχος να εντοπιστεί το πρόσωπο που μετέτρεψε σε usb το cd με τη λίστα Λαγκάρντ

Γενικότερα… λείπουν πρόσωπα. Ποιος έκανε τη μετεγγραφή, ποιος πήρε το cd για φύλαξη… Όλα αυτά μετά και την μαραθώνια κατάθεση της διευθύντριας του γραφείου του Γ. Παπακωνσταντίνου η οποία σε ερώτηση για το εάν το πήρε εκείνη από τον υπουργό φέρεται να απάντησε αρνητικά, ενώ δήλωσε άγνοια για το ποιος από τους τότε συνεργάτες του υπουργού πήρε το CD.

Τα μέλη της Επιτροπής συμφώνησαν να ρωτούν μόνο αυτό τα 28 πρόσωπα, προκειμένου να βρεθεί εκείνος που πήρε το επίμαχο CD από τον Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής ανέφερε χθες το βράδυ πως ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης αναμένεται ίσως και σήμερα να λάβει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών το πόρισμα από της έρευνα στο αντίγραφο του USB, το οποίο είχε στα χέρια του ο Γ. Διώτης.

newsit.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.