Φεύγει η Τρόικα αφήνοντας όλα τα θέματα ανοικτά


Θα ενημερώνεται μέσω email για τις εκκρεμότητες

Αφήνοντας ορθάνοιχτα όλα τα μέτωπα- εκτός του φετινού Προϋπολογισμού- αποχωρούν οι επικεφαλής της Τρόικα, για να επανέλθουν μετά από το Eurogroup του Οκτωβρίου. 

Οπως σημείωσε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών μετά από την ημίωρη συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, έως τις 16 Οκτωβρίου η Τρόικα θα ενημερώνεται με ηλεκτρονική αλληλογραφία για όλες τις εκκρεμότητες καθώς η ελληνική πλευρά επιθυμεί να ολοκληρωθεί η δεύτερη και πιο κρίσιμη φάση της αξιολόγησης, το αργότερο ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Ωστόσο, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι παραμένουν σε εκκρεμότητα τα προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση, το Μεσοπρόθεσμο της επόμενης τριετίας αλλά και μνημονιακες υποχρεώσεις όπως η χαλάρωση του πλαισίου για τις ομαδικές απολύσεις, αντιλαμβάνεται ότι από τις 16 Οκτωβρίου ο «πυρετός» θα ανεβεί. 

Ο ίδιος αξιωματούχος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα δημοσιονομικού κενού για το 2014 άρα και θέμα λήψης πρόσθετων μέτρων, αν η Τρόιικα διατηρεί επιφυλάξεις για τη κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και των φόρο εισπρακτικών μηχανισμών.

Η Εφημερίδα 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.