Η παράνοια της ΕΕ


Είδα μία διαφήμιση  όπου καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να προσλάβουν ΑΜΕΑ στις τουριστικές επιχειρήσεις τους. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την ΕΕ.
Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας, αλλά εγώ πιστεύω ότι σε μία πολιτισμένη και αναπτυγμένη κοινωνία, όπως ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι αυτή που ζούμε, αυτοί που έχουν σημαντικά προβλήματα υγείας δεν θα έπρεπε να εργάζονται.
Θα έπρεπε να παίρνουν έναν αξιοπρεπή μισθό από το κράτος πρόνοιας, ώστε να έχουν την δυνατότητα να ασχολούνται με το πρόβλημα που έχουν. Έτσι κι αλλιώς το να είσαι ανάπηρος είναι κατά την γνώμη μου μία πολύ βαριά και πολύ ανθυγιεινή εργασία, η οποία απαιτεί ισόβια σύνταξη.
Επίσης,  σε μία πολιτισμένη και αναπτυγμένη κοινωνία, όπως ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι αυτή που ζούμε, θα έπρεπε όσοι είναι ικανοί να δουλέψουν, να δουλεύουν. Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ μία μερίδα νέων, υγιών, παραγωγικών και δημιουργικών ανθρώπων να καταδικάζεται στην ανεργία επειδή έτσι ρυθμίζονται προς τα κάτω (και προς όφελος των μετόχων) τα μεροκάματα. Πρόκειται για καθαρό ΦΑΣΙΣΜΟ. Πρόκειται για δικτατορία του χειρότερου τύπου.
Έτσι έχουμε φτάσει στην παράλογη κατάσταση, η ΕΕ που κάνει ότι είναι δυνατόν για να αυξήσει την ανεργία των νέων, να πληρώνει λεφτά των «τυχερών» που δουλεύουν για να βρουν μια εποχική απασχόληση μερικοί ΑΜΕΑ. Οι οποίοι, μετά το ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ δουλειάς και συμπόνιας από την «πολιτισμένα ανάλγητη» ΕΕ, θα πεταχτούν και πάλι στην ανεργία, την δυστυχία και την ανέχεια.
Και αυτό υποτίθεται ότι γίνεται επειδή είμαστε πολιτισμένοι! Επειδή δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους!
ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ…

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.