Χαμός στο πρωινό του Ant1:Αποκάλεσαν τον Παπαδάκη λαϊκιστή


Χαμός στο πρωινό του Ant1:Αποκάλεσαν τον Παπαδάκη λαϊκιστή

Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ της Γενικής Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Χριστίνας Παπανικολάου και του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα με αφορμή τη συζήτηση για την αιθαλομίχλη.

Η κ. Παπανικολάου κατηγόρησε τον κ. Παπαδάκη ότι ο τρόπος του είναι λαϊκίστικος και υπερβολικός, τονίζοντας: «Και την άλλη φορά που είχε βγει ο δικός μου ο υπουργός ακριβώς για άλλο θέμα, για τα θέματα Υγείας, κάνατε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Του υποδεικνύατε ότι πρέπει να κάνει αυτό και εκείνο και το άλλο».

Οι δηλώσεις της κ. Παπανικολάου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Παπαδάκη, ο οποίος της ζήτησε να ανακαλέσει: «Δεν είναι υπουργός σας, είναι υπουργός μας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει ανάγκη την υπεράσπιση τη δική σας, εκτός αν κινδυνεύει η θέση σας και θέλετε να του τα πείτε αυτά, για να σας κρατήσει. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, μετά από 40 χρόνια στη δουλειά, δεν θα μου πείτε εσείς ότι η κριτική του δημοσιογράφου είναι λαϊκισμός».

Δείτε το βίντεο: 

newsbomb.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.