Δήμαρχος Ιλίου: “Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε το μάστορά μας” (Βίντεο)


«Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας. Αυτό μας κάνουν σήμερα και οι Ευρωπαίοι». Με αυτή την απίστευτη ομολογουμένως φράση,  ξεκίνησε την ομιλία του ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απευθυνόμενος προχθές το μεσημέρι, στον Ευρωπαίο Επίτροπο Γιοχάνες Χαν στο πλαίσιο της επίσκεψής στην Ελλάδα.

Ο κ. Ζενέτος από τα πρώτα δευτερόλεπτα που άρχισε να μιλάει, φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη προκαταβολικά για κάποιες λέξεις που θα χρησιμοποιήσει και που όπως είπε πάντως δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί, ενώ εμμέσως παραπονέθηκε γιατί δεν του έχει δοθεί προηγουμένως ευκαιρία να μιλήσει με αξιωματούχους της Ευρώπης ή πιο συγκεκριμένα «με το κέντρο λήψης αποφάσεων», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Ιλίου άρχισε λοιπόν να λέει ότι δώσαμε σχεδόν τα πάντα στον κόσμο, από Τέχνη και Πολιτισμό, μέχρι Φιλοσοφία και Αθλητισμό. Σε εκείνο το σημείο πρόσθεσε αφήνοντας άπαντες άφωνους:  «Όπως λέει και η λαϊκή ρήση μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας. Αυτό μας κάνουν σήμερα και οι Ευρωπαίοι.»

Στη συνέχεια ο κ. Ζενέτος, κατηγόρησε τις Βρυξέλλες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τους διεφθαρμένους πολιτικούς ενώ προειδοποίησε τον Ευρωπαίο Επίτροπο ότι η κοινωνία είναι ένα καζάνι, και αν εκραγεί «η Ευρώπη θα βρεθεί προ εκπλήξεων».

Πάντως ο δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη για τις… πιθανές ακραίες εκφράσεις του, αλλά όπως είπε ο ίδιος ήταν απαραίτητο προκειμένου να «συμπτύξει τον χρόνο».

star.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.