Πώς το Harvard”προσκάλεσε”τον Άδωνι… #LoL @AdonisGeorgiadi


Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης τουίταρε ότι βρισκόταν στο Χάρβαρντ καλεσμένος του European Club του Harvrad προκειμένου να μιλήσει σε φοιτητές για τις «μεταρρυθμίσεις» στην Ελλάδα, μια επίμονη χρήστης του Twitter αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πρόσκληση του στο Χάρβαρντ για την εγκαθίδρυση ενός διεθνούς προφίλ πολύ ανώτερο απ’ αυτό του εθνικού τηλεπωλητή βιβλίων από κανάλια μικρής τηλεθέασης. Ο Άδωνις θέλησε να βελτιώσει το προφίλ του παίρνοντας λίγη λάμψη από το Harvard ακριβώς όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και η Γιάννα Αγγελοπούλου, που στο βιβλίο της δημοσιεύει ολοσέλιδη πρόσκληση από το Harvard σε εκδήλωση για να τιμήσουν τα γενέθλιά (!) της.

Όπως αποδεικνύεται όμως τώρα, η οργάνωση της ομιλίας του υπουργού δεν έγινε από το European Club του Harvard, αλλά από έναν σύλλογο φοιτητών. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη άλλωστε για πρώτη φορά.

Όπως αναφέρει η ακαδημαϊκός Φιλομήλα Τσουκαλά (@dexpatia), στην έρευνα της οποίας βασίζεται εν πολλοίς αυτό το ρεπορτάζ, πολύ συχνά στα μεταπτυχιακά του Κένεντι οι φοιτητές καλούν ομιλητές. Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το ποιος πήρε την πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του event, που βλέπετε παραπάνω, ο Moderator της εκδήλωσης είναι ο Ιωάννης Τσούτσιας. Τον κύριο αυτό τον βρίσκουμε να συμμετέχει στην Advisor Boutique (εταιρεία δημοσίων σχέσεων) EOS PROJECT, η οποία στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι προσφέρει «πρόσβαση σε ανθρώπους κλειδιά».

Το διασκεδαστικό πάντως στιγμιότυπο της βραδιάς ήρθε από τον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος για να αποδείξει ότι τον κάλεσε το Χάρβαντ ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία.

Εμείς θα περιμένουμε πάντως μερικές ημέρες μέχρι να αναρτήσουμε με τη σειρά μας το έγγραφο της Δι@ύγειας σχετικά με το κόστος του ταξιδιού του υπουργού.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.