Ισλαμικός τρόμος στα βρετανικά σχολεία


Με τη φράση «Ισλαμικός τρόμος στα βρετανικά σχολεία», το κορυφαίος στέλεχος του βρετανικού υπουργείου Παιδείας, Μάικλ Ουίλσοου, χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί σε αριθμό σχολείων στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς, όπως είπε, «η κουλτούρα του φόβου και του τρόμου» κυριαρχεί σε αυτά, λόγω μουσουλμανικών εξτρεμιστικών επιρροών και επιβουλών.

Ο εν λόγω αξιωματούχος, ο οποίος είχε αναλάβει, κατόπιν εντολής της βρετανικής κυβέρνησης την άσκηση ελέγχων σε «ύποπτα» σχολεία, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εντός των σχολείων αυτών δρα ένας ισλαμικός δούρειος ίππος. Για παράδειγμα, σε σχολεία του Μπέρμινχαμ, γίνονται προσπάθειες να επιβληθεί στους καταγόμενους από μουσουλμανικές χώρες μαθητές η μουσουλμανική πρακτική ένδυσης, συμπεριφοράς και κυρίως νοοτροπίας, ενώ διεξάγεται παράλληλα μια εκστρατεία μίσους κατά κάθε τι μη ισλαμικού.

Ο Βρετανός επιθεωρητής διεξήγαγε εκτεταμένες έρευνες και συνομίλησε με εκατοντάδες δασκάλους και καθηγητές, πριν καταθέσει τα συμπεράσματα της έρευνάς του. Όλοι οι εξετασθέντες επιβεβαίωσαν το γεγονός και κατήγγειλαν την προσπάθεια επιβολής του ισλαμικού χαρακτήρα και ήθους στα βρετανικά σχολεία.

Ο Ουίσλοου, πάντως, δεν αποκάλυψε το ποιοι κρύβονται πίσω από όλο αυτό το σχέδιο. «Μερικά από τα ευρήματα της έρευνας είναι άκρως ανησυχητικά. Κάποια μάλιστα είναι ακόμα και συγκλονιστικά», είπε. «Πρόκειται για την πλέον σοβαρή απόπειρα ισλαμικής διείσδυσης στη Βρετανία», πρόσθεσε.

Defence-Point

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Ισλαμικός τρόμος στα βρετανικά σχολεία

 1. Ὁ/ἡ Charidimos Samios γράφει:

  ΤΟ 1957 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ , ΕΙΧΑ ΠΡΟΦΥΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ! ΕΜΕΙΣ ; ; ;

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ polmarkarch γράφει:

  Όμοια γάρ ως επί το πολύ τα μέλλοντα τοις γεγονόσι.
  Ευριπίδης, 480-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός

  τα περισσότερα από αυτά που θα γίνουν στο μέλλον είναι ίδια μ’ αυτά που έχουν γίνει

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Το μέλλον μου δείχνει τα σάπια δόντια του.

  Altan, 1942-, Ιταλός σκιτσογράφος

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.