Ο Καμίνης πάει… ΣΥΡΙΖΑ


Ενώ απομένουν 24 ώρες γα τις αρχαιρεσίες που θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ και ενώ η «Κίνηση Ανατροπής» του Γιώργου Πατούλη συγκροτεί ένα πολυσυλλεκτικό
ψηφοδέλτιο με ξεκάθαρο πλειοψηφικό ρεύμα, από κει και πέρα δεν υπάρχει παρά μόνο ένα θολό και ευμετάβλητο τοπίο.
Θεωρείται βέβαιο πως μετά τη συνάντηση με την κα Ρένα Δούρου ο κ. Γιώργος Καμίνης έχει αποσπάσει παρασκηνιακά τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δική του υποψηφιότητα. Και αυτό παρόλο που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Γαβριήλ Σακελαρίδης, δηλώνουν πως δεν θα υποστηρίξουν τον κ. Καμίνη. Φαίνεται ωστόσο ότι οι δηλώσεις αυτές έχουν στόχο να επηρεάσουν όσους αντιδρούν σε μια συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και τώρα μάλιστα, για τους ίδιους λόγους, ο κ. Καμίνης δεν επιβεβαιώνει την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΕ αφού μετρώντας τα δεδομένα βλέπει να μην συγκεντρώνει τις απαραίτητες ψήφους. Εκνευρισμένος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε σε χθεσινή σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του πως δεν πρέπει να αφήσουμε τους βλαχοδήμαρχους από την επαρχία να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.