Έρχεται νομοσχέδιο για έλεγχο του διαδικτύου.


internet-control_prisonplanetgr

Μετά την κυβερνητική παρέμβαση σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες, σειρά παίρνει το ιντερνέτ.
Όπως διαβάζουμε στο liberal, η κυβέρνηση προετοιμάζει σχέδιο Νόμου με το οποίο θα δημιουργεί Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης που θα υπάγεται σε υπό ίδρυση κρατικό Οργανισμό υπό την επωνυμία «Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας και Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης».Επόπτης θα είναι Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, η οποία έχει προμηθευτεί, σύμφωνα πάντα με το liberal, ένα ιδιαίτερο λογισμικό το οποίο θα αρχίσει πιλοτικά να αναπτύσσει από το Μάρτιο, όπου με το πρόσχημα της «λογοκλοπής» και της «ανεξέλεγκτης πληροφορίας» θα αναγκάσει τις διάφορες επιχειρήσεις να συμμορφώνονται με τους «κανόνες» που η ίδια θα νομοθετήσει.

Εν ολίγοις, το κράτος θα αναγκάζει όλες τις ιστοσελίδες να εντάσσονται σε συγκεκριμένη πλατφόρμα. Μέσω ενός περίπλοκου λογισμικού, θα εντοπίζονται κείμενα, τα οποία θα παραβιάζουν τους κανόνες και θα μοιράζονται «ταμπέλες».

Η υπαγωγή στην πλατφόρμα αυτή, συμπληρώνει το liberal, θα γίνει επί της ουσίας υποχρεωτική, προκειμένου ένα ηλεκτρονικό Μέσο Ενημέρωσης να επιβιώνει και να μπορεί να υφίσταται μέσω της μοναδικής πηγής εσόδων του, της διαφήμισης.

Όλοι φυσικά θα είναι επώνυμοι, προκειμένου να αναλαμβάνουν την ευθύνη των λεγομένων τους.

Όποια ιστοσελίδα δεν υπάγεται στην Γενική Γραμματεία δεν θα της επιτρέπεται να λειτουργεί δημοσιογραφικά.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

http://www.prisonplanet.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/107888-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.