Το μνημόσυνο


Αυτό το καρναβάλι που γιορτάζεται κάθε χρόνο που ονομάζεται «εξέγερση του Πολυτεχνείου», κάποτε θα πρέπει να σταματήσει.

Αυτή η «αφορμή» που παρέχεται στους διάφορους νεανίες «μπαχαλάκηδες», αυτή η ευκαιρία για εκτόνωση κάποιων καλοταϊσμένων καλόπαιδων, που στόχο έχουν την πρόκληση και αντιπαράθεση με την αστυνομία, την καταστροφή περιουσίας πολιτών καταστηματαρχών και το κάψιμο του εθνικού συμβόλου για την δημιουργία εντυπώσεων, πρέπει επί τέλους να σταματήσει άπαξ δια παντός.

Από την άλλη, έχουμε μια αστυνομία να γίνεται «παρατηρητής» που το μόνο που προσπαθούν να κάνουν, πώς να προστατευθούν από τα πυρά και τις πυρές των «μπαχαλάκηδων» αυτών, αφού οι πολιτικοί και ένστολοι διοικητές τους δεν έχουν το θάρρος να δώσουν εντολές για την επιβολή της τάξης και του νόμου.

Την εξέγερση αυτή του Πολυτεχνείου οι μόνοι που δικαιούνται να την εορτάζουν είναι όλοι αυτοί  της «γενιάς του Πολυτεχνείου» που κλήθηκαν να κυβερνήσουν και να καταστρέψουν την χώρα και τους πολίτες της.

Είναι αυτοί που έχουν καταβολευτεί σε αναπαυτικές και καλοπληρωμένες πολυθρόνες σε εξέχουσες θέσεις εντός και εκτός Ελλάδος (όρα Δαμανάκη, Παπουτσής κ.α.). Αυτοί μάλιστα. Να γιορτάζουν όχι μόνο κάθε χρόνο την 17η Νοέμβρη αλλά κάθε μέρα και κάθε ώρα  για την καλοπέραση που απολαμβάνουν τρώγοντας και πίνοντας στην υγεία και σε βάρος των κορόιδων, του πάντα προδομένου ελληνικού λαού.

Εμείς το μόνο που μπορούμε είναι να απέχουμε από αυτό το ετήσιο «μνημόσυνο» του θανάτου της Δημοκρατίας.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.