Εφιάλτης ο Μητσοτάκης στην Βουλή: Μονόδρομος η μισή δουλειά μισός μισθός – ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; [ΒΙΝΤΕΟ]


Δεν είναι ένας μορφωμένος ηλίθιος που κάνει γκριμάτσες όπως ο Mr.Bean. Είναι ο αδίστακτος νεοφιλελεύθερος που φέρατε στην εξουσία.Το αφελές αυτό προφίλ είναι κι αυτό μέρος της προπαγάνδας, για να χαλαρώσει τις άμυνες σας. Δεν θα ψηφίζατε κάποιον που μοιάζει με τον Ιβαν τον Τρομερό ή έναν Ούννο.

Όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας εξηγεί ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την εκ περιτροπής εργασία, δηλαδή την ημιαπασχόληση, καταλαβαίνετε τι έρχεται;

Όταν ακόμη κι αυτός που λέει στην Βούλη, ότι έδωσε “850 χιλ. επιχειρήσεις και 2 εκ. εργαζόμενοι τέθηκαν υπό την προστασία της πολιτείας. Απαγορεύτηκαν οι απολύσεις. Καθιερώθηκε αποζημίωση €800 σε υπαλλήλους, σε επαγγελματίες & €600 σε επιστήμονες. ” και σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ακύρωσε άλλη μια φορά να καταβάλει τα 534 ευρώ μηνιάτικο που περίμεναν αυτοί που πήραν τα €800 ή τα €600 ευρώ.

Δεν κατέβαλαν πάλι το επίδομα ενίσχυσης που περιμένουν 500.000 πολίτες εδώ και ενάμιση μήνα. Περιμένουν την ενίσχυση από την κυβέρνηση που έδωσε 20.000.000 για να εξαγοράσει δημοσιογραφικές πένες να αποκαλούν τον Πρωθυπουργό Τσώρτσιλ, Μωυσή και Ηρακλή.

Δηλαδή αυτούς που σήμερα λέει ότι υπερασπίζεται, τους έχει αφήσει να προσπαθούν να ζήσουν με τα €800 / €600 για τρεις μήνες και αναβάλει για ακόμη δυο μέρες το δήθεν βοήθημα.

Και για να μην ξεχνάμε την νεοφιλελεύθερη βία, για όσους έχουν ακόμη δουλειά επιφυλάσσει τον εφιάλτη της εκ περιτροπής εργασία, το αγαπημένο του Πρωθυπουργού “μισή δουλειά, μισο μισθό”

netakias.com

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΒΟΥΛΗ,VOULI,ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ,ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ,800 ΕΥΡΩ, 534 ΕΥΡΩ

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.