Μπαρμπούνια τηγανιτά με ξύδι και δεντρολίβανο


Υποθέτω ότι γνωρίζετε αυτήν την απλή και παλιά συνταγή. Αλευρώνετε τα μπαρμπούνια, τα τηγανίζετε, στο καυτό λάδι ρίχνετε δεντρολίβανο και σβήνετε με ξύδι. Αν δεν τα φάτε αμέσως όλα, μπορείτε να τα βάλετε στο ψυγείο και να βγάζετε κάπου-κάπου ένα να τα τρώτε κρύο σαν μεζέ. Είναι νοστιμότατη συνταγή. Και μην ξεχάσετε να δώσετε μεζέ και στην χρησιμότατη γάτα σας [αν έχετε κήπο βέβαια], γιατί σήμερα είναι της μόδας οι σκύλοι.

Διαφήμιση

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.