Μήπως σαλτάρανε οι ειδικοί;;;


Τελευταία μας βομβαρδίζουν από τα συστημικά και γενναία επιδοτούμενα κανάλια διάφοροι χαρακτηρισμένοι ως «ειδικοί», με προτροπές-οδηγίες-διαταγές για την προφύλαξη -υποτίθεται- της υγείας μας.

Για να εμποδίσουμε –λένε- την εξάπλωση του ιού (covid-19) και να περιοριστούν τα κρούσματα, απαγόρευσαν την κυκλοφορία μας μετά τις 9 το βράδυ τις καθημερινές και μετά τις 6 το απόγευμα τα σαββατοκύριακα, ώστε  να κλεινόμαστε στα σπίτια μας.

Με την κακοκαιρία βαφτισμένη «ΜΗΔΕΙΑ» που μας προέκυψε, με την πυκνή και προβληματική κυρίως για την περιοχή της Αττικής χιονόπτωση αναγκαστικά οι πολίτες κλείστηκαν στα σπίτια τους.

Με το γεγονός αυτό ξαναβγήκαν στα κανάλια πάλι οι «ειδικοί», για να μας θορυβήσουν, ότι λόγω της κακοκαιρίας και του εγκλεισμού των πολιτών στα σπίτια τους, υπάρχει κίνδυνος να έχουμε αύξηση των κρουσμάτων από τον ιό λόγω συνωστισμού, χωρίς βέβαια να μας προτρέψουν να βγούμε στα χιόνια να τρώμε και να κοιμόμαστε.

Δηλαδή, από την εξάπλωση του ιού κινδυνεύουμε ούτως ή άλλως και στο ύπαιθρο (αφού για την προφύλαξη μας, μας κλείνουν μέσα από τις 6 ή τις 9 η ώρα)  είτε αφού θα κλειστούμε σπίτια μας μόνοι μας πάλι κινδυνεύουμε λόγω εγκλεισμού και συνωστισμού, όπως ανακοινώθηκε σε ενημέρωση του υπουργείου υγείας (;;;)

Επειδή λοιπόν όλοι αυτοί οι «ειδικοί» έχουν ο καθένας διαφορετική γνώμη που την αλλάζουν ανάλογα με το πώς ξυπνήσανε, επειδή δεν υπάρχουν πλέον θέσεις κενές στα τρελάδικα, επειδή οι ψυχίατροι μας κλείνουν ραντεβού μετά από έξι μήνες, επειδή κινδυνεύουμε να πάρουμε τα βουνά, καλό θα είναι να οριστούν μερικοί γνήσιοι και «νορμάλ» ειδικοί να μας ενημερώνουν πως να προφυλάξουμε κυρίως την ψυχική μας υγεία.

Γκέκε;;;; 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.