Πόσο «ειδικοί» είναι οι «ειδικοί»;;;


Τι είδους «ειδικοί» είναι αυτοί που εισηγούνται μέτρα και κάποιοι άλλοι που δεν διαθέτουν νιονιό αλλά μόνο μια δανεική εξουσία την επιβάλλουν;;;;

Έχουν ειδικότητα και ποια;;; Είναι υδραυλικοί;;; μηχανικοί;;;; είναι δοκιμαστές και γευσιγνώστες λυμάτων;;;

Είναι γιατροί;;; Γιατί αν είναι γιατροί και εισηγούνται υποχρεωτικό εμβολιασμό, πρέπει άμεσα να παρέμβει ο Ιατρικός Σύλλογος και να τους ανακαλέσει στην τάξη ή και να τους επιβάλλει κυρώσεις αφού ενεργούν κατά παράβαση του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας. Και για να τους τον υπενθυμίσουμε αν τον έχουν ξεχάσει ή αν δεν τον έχουν διαβάσει:

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3418/2005 (ΦΕΚ 287/Α/28112005)Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας.………

Άρθρο 12 Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή 1.Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.2.Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή είναι οι ακόλουθες:α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο. β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση. αα) Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδεται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή έχουν την επιμέλειά του. Λαμβάνεται, όμως, υπόψη και η γνώμη του, εφόσον ο ανήλικος, κατά την κρίση του ιατρού, έχει την ηλικιακή, πνευματική και συναισθηματική ωριμότητα να κατανοήσει την κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο της ιατρικής πράξης και τις συνέπειες ή τα αποτελέσματα ή τους κινδύνους της πράξης αυτής. Στην περίπτωση της παραγράφου 3 του άρθρου 11 απαιτείται πάντοτε η συναίνεση των προσώπων που ασκούν τη γονική μέριμνα του ανηλίκου

.Για περίπτωση παραβίασης του Συντάγματος δεν αναφέρουμε γιατί δεν έχουμε την απαίτηση να γνωρίζουν το σύνταγμα αυτοί οι άσχετοι «ειδικοί» αφού δεν το γνωρίζουν αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν και που έχουν ορκιστεί να το υπερασπίζονται και να το τηρούν.

Αποφάσισαν λοιπόν αυτοί οι ανίδεοι «ειδικοί» ότι πρέπει να πληρώνουν πρόστιμο 100€ το μήνα όσοι παραμένουν ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών.

Και αυτό χωρίς να τους διαβεβαιώνουν ως «ειδικοί» ότι με το εμβόλιο δεν διατρέχουν τον κίνδυνο της νόσησης, χωρίς να τους εξηγούν γιατί το 20% των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Δηλαδή με λίγα λόγια αυτοί οι «ειδικοί» καλυπτόμενοι πίσω από την ασυλία που φρόντισαν να εξασφαλίσουν νομικά για να εξασφαλίσουν το ακαταδίωκτο από τις ποινικές ευθύνες που τους βαρύνουν, απαιτούν από τους πολίτες να μη φοβούνται. Λες και ότι ο φόβος μπορεί να εξαλειφθεί επειδή θα απειληθούν με πρόστιμο από τον όποιο Κούλη.

Έτσι απλά το ΣΤΕ με τέτοιες ηλίθιες αποφάσεις των κρατούντων δεν μένει χωρίς δουλειά.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.